Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fika med Fi – varje måndag

januari 22 @ 18:00 - 20:00

Varje måndag snackar vi politik, ideologi, visioner och får verktyg för att bli aktiva inom Fi. Fi Stockholm och Fi Storstockholm bjuder in till en mötesplats för samtal och utveckling.

Den här måndagen har vi samtidigt medlemsmöte med val av ombud till nationella valkonferensen. Du är välkommen att bara fika och hänga!Mejla oss om du vill veta hur det ser ut.

Det här är ett tillfälle för dig som är medlem eller nyfiken på att bli det att få möjlighet att träffa andra inom Fi och få svar på dina funderingar och dela med dig av dina tankar. Det är även tänkt som till tillfälle att bjuda in olika gäster inom och utanför Fi för stärka vår gemensamma politik. Vi kommer vara både långsiktiga med våra måndagsträffar men också agera efter det som händer i samhället just nu och det som du som medlem tycker är intressant.

Vet du något vi borde lyfta under våra ”Fika med Fi”-träffar eller någon person eller organisation vi borde bjuda in så säg gärna till under träffarna eller mejla vår medlemssamordnare Farida.

Detaljer

Datum:
januari 22
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategori:

Plats

Kungsholmsgatan 8
Kungsholmsgatan 8
Stockholm,
+ Google Map