Bli medlem

Vill du också bli medlem och hjälpa oss att utmana politiken i Stockholm?

Alla partier säger sig vara för jämställdhet, men statistik säger att Sverige är långt ifrån jämställt och de etablerade partiernas politik räcker inte till. Vi tror att det behövs mer än bara små justeringar för att nå ett jämställt  och öppet samhälle. Med feminismen som utgångspunkt vill vi sätta agendan för ett Stockholm där alla får plats.

Vi vill bli fler!

Vill du också utmana politiken? Var med och påverka politiker, skriv insändare, arrangera roliga aktiviteter, kom på medlemsmöten och feministiska fikastunder! Vill du vara med och bidra?

Bli medlem!

Medlemsavgiften är mellan 50 och 500 kronor för ett år, för att alla ska kunna vara med oavsett ekonomisk situation. För att bli medlem går du till nationella Feministiskt initiativs medlemssida och följer instruktionerna där.

Alla Fi-medlemmar som angett en adress i Stockholms län blir automatiskt medlemmar i FiSS. Du kommer då att få informationsmejl om vad vi jobbar med och när vi har möten, så se till att skriva en aktuell mejladress när du betalar din medlemsavgift, och hör av dig till oss om du byter mejladress!

Stöd oss!

Om du inte vill bli medlem men gärna stöttar oss ekonomiskt så är vi oerhört tacksamma även för detta. Du kan då sätta in pengar på Feministiskt initiativ Storstockholms plusgiro 30 29 31-1. Skriv gärna en hälsning i meddelandefältet!